Uzun yıllardır Aşağı Sanayi’de de hizmetini sürdürmeye devam eden Alagözler Otomotiv’in yeni şubesi için görkemli bir açılış töreni düzenlendi.

Petlas Lastik ve Pilatin Akü’nün de ana bayiliğini üstlenen firmanın açılışına CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, CHP Belediye Meclis üyesi Özgür Kılıç, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Petlas Ceosu Ahmet Candemir, S.S. Hitit 19 Yapı Kooperatifi Başkanı Nurullah Müstet, Oto Galericiler Derneği Başkanı Fahri Yandık, işadamları, banka müdürleri, sanayi esnafı ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi konuşan Alagözler Otomotiv Sahibi Naki Alagözyaylası, 1971 yılından babadan oğla günümüze kadar gelen hizmet anlayışıyla Çorum halkına daha iyi, daha kaliteli hizmet verebilmek için çıktıkları bu yolda kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse ile Petlas Genel Müdürü Ahmet Candemir’in selamlama konuşmalarının ardından Alagözler Otomotiv’in dualar eşliğinde açılışı gerçekleştirildi.

Açılışın ardından ise davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim