Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde Sosyal Hizmetler Merkezi’nin ilçeye açılacağını belirten Ceylan, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Alaca’da sosyal hizmet merkez müdürlüğü onaylandı. Yerimiz hazır. Bunu da inşallah kısa süre içerisinde burada faaliyete geçirerek açılışını gerçekleştiririz.

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın hizmetleri sırasında Alacalı vatandaşlarım bu hizmet için Çorum’a gitmeyecek. Dilekçe işlemleri, yaşlı bakım hizmetleri, engelli hizmetleri, asker eşlerinin işlemleri gibi işlemler için vatandaşlarımızın Çorum’a gitmesine gerek kalmayacak ve Alaca’dan halledecek işlerini. Hayırlı olsun” dedi.

Sosyal Hizmet Merkezi’nin Yıldızhan Mahallesi Koca Yusuf Sokak No: 9 adresinde açılacağını aktaran Ceylan, “Alaca’yla dertlenen ve Alaca’nın sorunlarına çözüm önerileri sunan ve çözüm gösteren bir idare var burada. Bu anlamda İlçe Başkanımız Halil Bey’e, Belediye Başkanımız Muhammet Eyvaz Bey’e teşekkür ediyorum” dedi.

“ALACA BİZLERİ HİÇBİR SEÇİMDE YALNIZ BIRAKMADI”

AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Zile Caddesi’nden başladığı esnaf ziyaretine Ankara Caddesi, Yozgat Caddesi ve kuyumcular arastasıyla devam etti. Bu seçimde Alaca’yı daha heyecanlı ve motive olmuş gördüğünü söyleyen Ceylan, “Milletimizin teveccühü bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Alacalılar AK Parti ve Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacağını temenni ediyoruz” dedi.

Milletvekili Ceylan’a, esnaf gezileri sırasında Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer eşlik etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim