Geçtiğimiz Çarşamba günü Alaca Fen Lisesi’nde tablet dağıtım töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, İlçe Jandarma Komutanı Kurtuluş Dönük, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Alaca Millî Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Okul konferans salonunda düzenlenen tablet dağıtım töreninde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Ramazan Kurtyemez, tabletlerin öğrencilere hayırlı olmasını dileyerek, “ Kendinizi geliştirmek ve yenilemek için bu tabletleri kullanın” dedi.
Alaca Belediye Başkanı Eyvaz ise, gençlerin Türkiye’nin umudu olduğunu hatırlatarak, “Sizlere yapılan harcamalar, geleceğimize yapılan yatırım ve harcamalardır. Sizlere yapılan bu yatırımların karşılığını çalışarak vermeniz gerekiyor. Tabletleriniz hayırlı olsun” diye konuştu.
Alaca Milli Eğitim Müdürü Dursun ise, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanmaya başlandığını söyleyerek, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Eğitime yapılan yatırımların artıyor olması fırsat eşitliğinin sağlanması anlamına geliyor. Köylerimizde, şehirlerimizde akıllı tahtalar ve tabletler dağıtılmaya başlandı. Bu tabletleri eğitim için kullanacağınızdan şüphemiz yok. Hepinize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri öğrencilere tabletlerini dağıttı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim