Tapu teslimi dolayısıyla Cumartesi günü, proje sahibi Nom İnşaat'ın Sel Sokak, Ak İş Merkezi'nde bulunan Bölge Müdürlüğü'nde bir tören düzenlendi.
Tapu teslim törenine hak sahibi ailelerin yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek de katıldı.
Nom İnşaat Bölge Müdürü Cevat Karaca, yapımına 2010 yılında başlanan ve 7 etaptan oluşan projenin birinci etabının 2015 Ocak ayında tamamlandığını ve tapu almaya hak kazanan ailelere 18 aylık süre içerisinde haftalık 200 tapu dağıtmak suretiyle teslimat yapıldığını belirterek, Çorum’daki hak sahiplerine tapularını teslim etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Akropol Termal Mega Kent Projesi hakkında bilgi veren Cevat Karaca, Beypazarı’nda sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en büyük termal şehrini kurduklarını söyledi.
Akropol Termal Mega Kent'in, Ankara'nın en gözde ilçelerinden Beypazarı'nda 1 milyon 350 bin metrekare alan üzerine konumlandığını aktaran Cevat Karaca, "7 etaptan oluşan, 1. etap içinde 36 bin devre mülke tekabül eden termal şehir, Beypazarı mimarisine sadık kalınarak inşa edildi. Kusursuz bir termal kent olan Akropol’de bulunan dev yüzme havuzları, Osmanlı mimarisiyle yapılmış Türk hamamı, ultra-lüx villalar, hastane, rehabilitasyon merkezi, cami, fizyoterapist eğitim okulu, aqua park ve su oyunları merkezi, futbol, voleybol ve basketbol sahaları, tenis kortları, mini hayvanat bahçesi, binicilik kulübü, SPA, oyun ve eğlence salonları, buz pateni pisti, bowling, sinema salonları ve içinde dev markaları buluşturan alışveriş merkezi ile tam bir sosyal yaşam alanı hâline geldi." diye konuştu.
Daha sonra Çorumlu hak sahiplerinin devre mülk tapuları İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek ve Bölge Müdürü Cevat Karaca tarafından teslim edildi.



(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim