Adalet ve Kalkınma Partisi İl Teşkilatı tarafından “15 Temmuz Kahramanları”na bağış yapıldı.
15 Temmuz Cuma gecesi FETÖ Darbe Girişimi sırasında sokaklara çıkarak hainlere karşı vatanı savunurken şehit olanların yakınları ile gazilere yönelik olarak Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına bir destek de AKP İl Teşkilatı’ndan geldi.
AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Teşkilat üyelerinin kendi aralarında topladıkları paraları dün Ziraat Katılım Bankası’ndaki kampanya hesabına yatırdı.
Rumi Bekiroğlu, 15 Temmuz’da yaşanan menfur FETÖ Kalkışması’nı şiddetle kınadıklarını belirterek, bu girişim sırasında hayatını ortaya koyan tüm şehit ve gazilere minnet duyduklarını söyledi.
Yardım kampanyasına duyarsız kalmadıkları için Teşkilat mensuplarına teşekkür eden AKP İl Başkanı Bekiroğlu, “Darbe teşebbüsü sırasında bombalara, kurşunlara göğsünü siper eden ve bu uğurda şehadet şerbeti içen kardeşlerimiz için Başbakanlık ve AK Parti Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen kampanyaya Çorum Ak Parti teşkilatları olarak katkıda bulunduk.” diye konuştu.
Açıklamanın ardından Bekiroğlu ve beraberindekiler topladıkları yardım paralarını Başbakanlık’ın 15 Temmuz Kampanya Hesabı’na havale ettiler. (Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim