AKP’de milletvekilliği aday adaylığı için parti tarafından belirlenen süre dün akşam sona erdi. Çorum’da da AKP İl Başkanlığında Eyüp Aslan yönetiminde oluşturulan komisyona 28 başvurunun geldiği öğrenildi. Komisyona son gün İbrahim Sezikli ve Yunus Öçer de başvurularını yaptı.
Genel Merkeze Çorum aday adaylığı için başvuruda bulunanlarla birlikte bu sayının 30′u aşması bekleniyor. Buna göre başvurularını yapan isimler şu şekilde: Salim Uslu, Cahit Bağcı, Ahmet Sami Ceylan, Nurettin Kulalı, Recep Kaymakcan, Şakir Şahin, Murat Koçak, Timur Cevher, Yalçın Akkaya, Faruk Özkader, Necip Uygur, Ahmet Ölçer, Fatma Çöpür, Fatih Tuncel, Salih Osman Fındık, Arif Şahin, Ali Osman Kıyak, Fatih Maden, Berat Uzun, Arife Betül Gülgün, Yaşar Uğurlu, Orhan Bozkurt, Erol Çıtak, Serhat Pak, Nihat Sarıerik, Esat Furkan Büyükçınar, İbrahim Sezikli ve Yunus Öçer,”
Öte yandan adaylıklarını kamuoyuna bugün de saat 13.00’de Fatih Tuncel, 14.00’de Nurettin Kulalı, 15.00’de Faruk Özkader, yarın ise 13.30’da Timur Cevher, 15.00’de Murat Koçak ve 16.00’da Serhat Pak partide basın toplantısı düzenleyerek açıklayacaklar.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim