Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Üyesi, eski Genel Başkan Yardımcısı ve 19. Dönem Çorum Milletvekili Muharrem Şemsek, 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler’de partisinden 25. Dönem Milletvekili olabilmek için aday adaylığını açıkladı.
MHP tabanında ve Ülkücü camiada sevilen bir isim olan Muharrem Şemsek dün MHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği bir basın toplantısıyla adaylığını kamuoyuna duyurdu.
Çok sayıda MHP’linin destek verdiği basın toplantısında Muharrem Şemsek, AKP’nin uyguladığı politikaları sert bir dille eleştirerek, 7 Haziran Seçimleri’nin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını söyledi.
MHP Aday Adayı Muharrem Şemsek, AKP iktidarının sürdürdüğü politikalar sayesinde ülkenin bölünme noktasına geldiğini belirterek, “Türkiye 13 yıllık AKP iktidarında iç ve dış politikada çok kötü yönetilmiş, millî çıkarlarımız korunamamıştır. Tarihî mirasımız ve ülke topraklarımız düşmana terk edilmektedir. Dış politikada itibarımız sıfırlanmaktadır. Ülke çözüm süreci yalanıyla parçalanma noktasına getirilmiş, millî birliğimiz yok olmuş ve PKK terör örgütü âdeta AKP’yi teslim alarak ülkeyi idare eder olmuştur. AKP dünyanın en cani terör örgütü PKK ile masada görüşmeye başlamış, 30 bin kişinin katili Apo ile Türkiye’yi bölme konusunda anlaşmıştır. Ülkemiz çok büyük ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasî problemlerin içindedir. AKP, Türk insanının gelirini hortumculara vermiş ve yolsuzluk, hırsızlık iktidar eliyle yapılır olmuştur. İşsizlik rakamları, ülke tarihinin en yüksek oranlarına çıkmış, Bağ-Kur ve SSK emeklileri aylıklarıyla geçinemezken işçi, memur, köylü, esnaf ve işveren perişan durumdadır.” diye konuştu.
AKP Hükûmetleri döneminde Çorum’un yeteri kadar hizmet alamadığını kaydeden Şemsek şöyle devam etti:
“Çorum’da 13 yıldır hiçbir ciddi yatırım olmamış, ilimizdeki mevcut Devlet kurumları komşu illere taşınmıştır. Ne yazık ki bu süre boyunca iktidar partisi AKP ve onun milletvekilleri Çorum’un hakkını koruyamamıştır.”
MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Muharrem Şemsek sözlerini, “MHP olarak Türkiye’nin ve Çorum’un sorunlarını biliyoruz. Ülkeyi yönetmeye ve ilimizin meselelerini çözmek için tecrübe, birikim ve hazırlığımız tamdır. 7 Haziran Seçimleri’nin hayırlı olmasını Allah’tan dileyerek, Çorumlu hemşehrilerimizden oy ve yetki istiyoruz.” şeklinde tamamladı.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim