Bayramın ikinci günü AKP İl Binası’nda gerçekleştirilen törene Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, bazı AKP İl Genel Meclisi üyeleri, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Törende ilk söz alan AKP İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Genel Merkez Performans Değerlendirmesi’nde Çorum Teşkilatı olarak Türkiye 4.’lüğü elde ettiklerini belirterek, bu başarıda emeği geçen tüm partililere teşekkür etti. Ahmet Sami Ceylan, Ortadoğu Müslüman coğrafyasında yaşananlardan ötürü buruk bir bayram yaşadıklarını belirterek, akan kanın bir an önce durmasını diledi.
AKP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ise Giresun’da yaşanan askerî helikopter kazasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Yaşar Anaç, birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenmiş bir şekilde AKP iktidarının yoluna devam ettiğini belirterek, tüm partililerin Kurban Bayramı’nı kutladı.
Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da AKP’nin kutlu yürüyüşünün bir ferdi olmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirterek, “Annemin hastalığı ve vefatı sürecinde bana ve aileme verdikleri destekten dolayı tüm parti teşkilatıma ve Çorum halkına minnetlerimi sunuyorum.” dedi.
Konuşmasında duygulu anlar yaşayarak gözyaşlarına hâkim olamayan Ceritoğlu, annesinin hastalığından dolayı tedavi sürecinde dualarını esirgemeyen herkese teşekkür etti.





(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim