Fettuhlahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz’da gerçekleştirilen menfur darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine başlatılan Millî İrade Nöbetleri’nin önemli noktalarından biri olan Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Çorumlu kadınları ağırladı.
AKP İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir’in organizasyonuyla bir araya gelen kadınlar, önce Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AKP Bölge Koordinatörü Hacı Turan ve Çorum Milletvekili Salim Uslu’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
15 Temmuz’da yaşanan hain terör saldırılarının bir daha tekrarlanmaması için yapılan duaların ardından Salim Uslu’nun eşliğinde Külliye’ye geçen AKP’li kadınlar, “Dik Dur Eğilme, Çorumlular Seninle” sloganlarıyla yürüyüş gerçekleştirdiler.
Demokrasinin korunması ve Türkiye’nin birlik ve beraberliği için daima mücadeleye hazır olduklarını vurgulayan AKP İl Kadın Kolları mensupları, Milletvekili Uslu’nun verdiği kahvaltının ardından Çorum’a döndüler.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim