AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım öncülüğündeki heyeti kabul eden Milletvekili Uslu ve Kurt, 15 Temmuz’da yaşanan saldırılar dolayısıyla İstiklal Savaşını yöneten Meclis’in bir kez daha “Gazi” unvanını kazandığını anımsattılar.
Ziyaretleri sürecinde AK Parti Grup Toplantısına katılan Gençlik Kolları AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlık ettiği ve konuşma gerçekleştirdiği grup toplantısında seslerini duyurdular. AK Gençlik Çorum’un burada olduğunu ve her daim göreve hazır bulunduğunu dile getirdiler. Grup toplantısı sonrası AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile sohbet eden gençlik kolları geçmiş olsun dileklerini ileterek AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile birlikte AK Parti Grup Başkanlığı toplantı salonuna geçtiler.
TBMM ziyaretlerinden sonra ise AK Parti Genel Merkezi’ne geçerek Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Esme Özbağ, AK Parti Genel Merkez Ana Kademe Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Önceki Dönem Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’la görüşen AKP İl Gençlik Kolları üyeleri, 15 Temmuz Darbe Kalkışması dolayısıyla “Geçmiş olsun” dileklerini ilettiler.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim