Saadet Partisi’nin milletvekili adayları bu kapsamda Sungurlu’da bazı ziyaretlerde bulunarak, yurttaşlarla bir araya geldiler.
Ahmet Bölükbaş ve Osman Tavlı, Sungurlu temasları sırasında ilk olarak çarşı turu yaparak esnaf ve vatandaşlara, iktidar olmaları hâlinde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdiler.
Daha sonra ilçe pazarını gezen Bölükbaş ve Tavlı, 7 Haziran Seçimleri’nin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını belirterek, yurttaşlardan Saadet Partisi için oy istediler.
Saadet Partisi Çorum Milletvekili 1. Sıra Adayı Ahmet Bölükbaş, AKP’nin uyguladığı politikaları eleştirerek, “Avrupa Birliği’nin dayatmalarından hepimiz rahatsızlık duymaktayız. AKP iktidarı inancımıza, örfümüze, gelenek ve göreneklerimize uymayan yasaları Meclis’ten geçirdi. Domuzu kasaplık sınıfına aldırdılar, zina yasasını çıkarttılar, ismini söylemeye dilim varmıyor ama LGBTİ derneği kurulmasına izin verdiler. Bu baskıcı dayatmacı AB yasalarının tümünü iktidara geldiğimizde kaldıracağız.” diye konuştu.
Saadet Partisi Çorum Milletvekili 4. Sıra Adayı Osman Tavlı ise esnafın sorunlarına değinerek, “Esnafımızın en büyük sıkıntılarından birisi, siftahsız kepenk kapatmalarıdır. Haksız ve adaletsiz vergiler esnaf kardeşlerimizin belini bükmektedir. Biz iktidara geldiğimizde esnafımıza faizsiz kredi vererek, darboğazdan kurtaracağız. Kurtuluş reçetesi Saadet iktidarıdır.” dedi.
Ahmet Bölükbaş ile Osman Tavlı Sungurlu temaslarını Sungurlu’nun Sesi ve Sungurlu Gündem gazetelerine yaptıkları nezaket ziyaretiyle sonlandırdılar.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim