Ağustos ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantıları kapsamında Alaca, Ortaköy ve Oğuzlar ilçelerinde toplantı ve çeşitli ziyaretler düzenlendi.
Alaca İlçe Danışma Meclisi İlçe Koordinatörleri İl Başkan Yardımcıları Lemzi Çöplü, Mustafa Kılıç, Adem Candan, İlçe Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve diğer partililerin katılımı ile gerçekleştirildi.
Ortaköy İlçe Danışma Meclisi Toplantısı ise İl Başkan Yardımcıları Adem Oğuzhan Kaya, Mesut Ceylan, Mahmut Öztemiz, İlçe Koordinatörü Mehmet Yetim, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İlçe Belediye Başkanı Taner İsbir, İlçe Başkanı Mustafa Uysal, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Özdemircan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla yapıldı.
Oğuzlar İlçe Danışma Meclisi Toplantısına da; İlçe Koordinatörleri Bünyamin Aydemir, Hüseyin Özpolat, İlçe Başkanı Alaaddin Coşkun ve ilçe teşkilatı katıldı.
Toplantılarda; parti politikaları ele alınarak ilçelerde yapılan çalışmaların son durumu gözden geçirildi.
İlçe Danışma Meclisi Toplantılarında 7 Haziran seçimlerinin genel değerlendirmesi yapılarak, hükümetin kuruluş süreci, koalisyon görüşmeleri, ülke sorunları, ilçe ve köylerin sorunları, yapılması gereken çalışmalar ve izlenecek yol değerlendirildi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim