Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayları, seçim çalışmaları kapsamında farklı kurumlara ziyaretlerini sürdürüyorlar.
MHP İl Başkanı Bekir Çetin öncülüğünde Çorum Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı, Sami Çam ve Ali Akcan, dün Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Ziyarette konuşan MHP Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum’un 13 yıl boyunca AKP Hükûmeti’ne verdiği desteğin karşılığını alamadığını belirterek, “Üç dönemdir AKP’ye büyük bir yüzde oranıyla destek olan Çorum hak ettiği yatırımı alamamıştır. 12 yılda Çorum’da bir tane fabrika kuruldu mu? Kurulmadı. Ama 32 tane tuğla fabrikası kapandı. AKP Çorum Milletvekilleri, Merzifon Havaalanı’na Çorum adını bile yazdıramadılar. Yabancı ülkelerle iş yapmak isteyen sanayicimiz, görüşme yaptıklarında adamlar ilk olarak alt yapıyı soruyorlar. Yabancılar bakıyor, Çorum adında bir havaalanı göremeyince bizim insanlarımızla iş yapmaktan vazgeçiyor. Bu durum sanayicimiz için büyük sıkıntı yaratıyor. İnşallah bize yetki verildiğinde bu problemleri hep birlikte çözeceğiz.” diye konuştu.
Ülkeyi yönetenlerin güç zehirlenmesi yaşadığını söyleyen Vahit Kayrıcı şu görüşleri dile getirdi:
“İktidar mensupları her yaptıklarının doğru olduğunu düşünüyorlar. Önümüzdeki seçimler iyi değerlendirilmezse ülkenin birlik ve beraberliği yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Çiftçinin, sanayicinin, esnafın borcunu sileceğini söyleyen AKP, gelir dağılımını düzenleyememiştir. Ülkede kamyon şoföründen küçük esnafa kadar herkes dertlidir. Devlet Güneydoğu’da yapamadıklarını Batı’daki vatandaşımızdan tahsil ederek yapıyor. Bu da haksız rekabeti getiriyor. Ortada devlet yok. Bu bir kan kaybıdır.”
ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP Milletvekili Adayları’na 7 Haziran Seçimleri’nde başarılar diledi. Kılıç ayrıca MHP Heyeti’ne bir çiçek takdim etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim