MHP Milletvekili Adayları Vahit Kayrıcı ile Ali Akcan bu kapsamda MHP İl Başkanı Bekir Çetin öncülüğünde Osmancık’ta çeşitli temaslarda bulundular.
Osmancık Devlet Hastanesi, Ziraat Odası, Şoförler ve Nakliyeciler Odası, pazarcı esnafı, çeşitli kurum yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya gelen MHP Heyeti, 7 Haziran Genel Seçimleri için destek istediler.
Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner’i ziyaretlerinde konuşan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, “Çiftçimizin hiç olmadığı kadar gergin, huzursuz ve zor durumda olduğunu biliyoruz. Köylümüzü çiftçimizi baş tacı etmemiz gerekirken AKP Hükûmeti maalesef canından bezdirdi. Çiftçi üretmezse Türkiye kalkınamaz. Çiftçimiz huzursuz olursa ülkenin tamamı huzursuz olur.” diye konuştu.
Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Bilal Karatağ ile yapılan görüşmede ise Kayrıcı, ülkede gelir adaletsizliği olduğunu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yapılan kaçakçılığın haksız rekabet doğurduğunu ve dile getirerek, “Bu sebeple en çok şoför ve nakliyeci esnafımız zarar görmektedir. Bu kötü gidişata dur demezsek ülke karanlığa sürüklenecek.” ifadelerini kullandı.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim