Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim çalışmaları kapsamında Akkent Mahallesi’nde seçim bürosu açtı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta konuşan açılışta konuşan MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Çorumluların duası ve oylarıyla bu seçimden zaferle çıkacağına inandığını belirtti

Kaynar, MHP’ye verilen oyların başka bir partiye gittiği şeklinde propaganda yapıldığına dikkat çekerek, “Lütfen bu söylenenlere itibar etmeyiniz. MHP’ye verdiğiniz oy Akkent’in geleceği için verdiğiniz oydur. MHP’ye verdiğiniz ülkücü camiaya ve Kenan Şahin’in başkanlığı için destek için verdiğiniz oydur” diye konuştu.

AK PARTİ AKKENT’E HİZMET ETMEDİ

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin de konuşmasında AK Parti belediyeciliğinin Akkent’e hizmet etmediğini belirterek, burada otobüs hatlarının eksik olduğunu, market ve eczanelerin bir noktada olmasının ayrı bir sorun yarattığını dile getirdi. Marketlerin yetersizliğinden dolayı sadece bir noktada market alışverişi için gelinmesinin burada yaşayanlar için zulüm haline geldiğini anlatan Şahin, “Bunların farkındayız çözümleri biliyoruz. Akkent’in çaresi MHP’dir. Akkent MHP ile gelişecektir. Bu mahallenin ticarethane veya sosyal donatı eksiklikleri bizim belediyeciliğimizde bitecektir” dedi.

ÜCRETSİZ TELEFERİK HATTI

Şahin, Akkent’te ulaşım probleminin kendi belediyecilikleri döneminde biteceğini dile getirerek, Akkent’te şehir merkezine uzanan ücretsiz teleferik hattı kuracaklarını, Teleferiğin dağlarda zenginlere hizmet etmek için yapılmadığını, yapılacak teleferik ile Akkentlileri Çorum’a ücretsiz taşıyacaklarını bu sayede Akkent’te ulaşım problemini çözeceklerini vurguladı.

MHP’YE VERİLEN OYLAR BAŞKA PARTİYE GİTMEZ

AK Parti tarafından MHP’ye verilen oyların CHP’ye gideceği yönünde söylemler bulunduğunu anlatan Şahin, “MHP’ye verilen oylar bu vatanı karşılıksız sevenlere gider. Allah’tan korkanlara kul hakkı yemeyenlere gider. Bu söylemin hiçbir izahı yoktur. Bu söylemleri yapanları kınıyorum.

Bu iktidarın neler yapmadıklarını gördük. Havaalanı mı geldi? Demiryolu mu geldi? Bu memlekete ne yaptılar? Bundan sonra da karşılarına çıkanlara çamur atmaya kalkışıyorlar. Allah’tan korksunlar. MHP gümbür gümbür geliyor” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Akkent seçim bürosu hizmete açıldı.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim