TOBB ve VISA tarafından uygulamaya konulan “Akıllı KOBİ” dijital dönüşüme katkı sağlayacak. Akıllı KOBİ’yi ziyaret eden KOBİ’ler ihtiyaçlarını kategoriler ya da sektörler bazında keşfedebilecek, bu ürün ve hizmetleri sunan tedarikçilerle buluşabilecek. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın konuya ilişkin açıklaması şöyle: 

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Visa tarafından işinde dijital dönüşümü gerçekleştirmek isteyen KOBİ’ler için hayata geçirilen Akıllı KOBİ platformunu geçtiğimiz aylarda  T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel’in katıldığı online bir basın etkinliği ile duyurdu.

Akıllı Kobi, ülkemizde dijital dönüşüm yolunda geniş bir ekosistemi KOBİ’lerle bu kapsamda buluşturan ilk platform olma özelliğine sahip. İçerdiği ürün, hizmet,bilgi ve eğitimlerle KOBi’lerle özel bir dijital dönüşüm üssü olarak hizmet verecek. Akıllı KOBİ’yi ziyaret eden KOBİ’ler ihtiyaçlarını kategoriler ya da sektörler bazında keşfedebilecek, bu ürün ve hizmetleri sunan tedarikçilerle buluşabilecek. Ayrıca KOBİ’ler kendilerini dijitalleşme konusunda test edebilecek, seviyelerini görebilecek, isterse eğitim alabilecek. 

Teknoloji tedarikçilerinin ürün ve hizmetlerini sergilemelerinin ücretsiz olduğu Akıllı Kobi Platformunda yer almaları için www.akillikobi.org.tr sitesine kayıt olmaları gerekiyor. Detaylı bilgiye www.tobb.org.tr adresinden ulaşılabiliyor.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim