Bu yıl 10. kez düzenlenen iftar yemeğine aile büyüğü Gazi Akgönül başta olmak üzere Akgönül Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Akgönül, Gönül Toptan Gıda Pazarlama Yetkilisi Talip Akgönül, Akgönül Gıda ve Akgönül Ambalaj Genel Müdürü İbrahim Akgönül, Akgönül Yalıtım ve Fabia Boya Genel Müdürü İsmail Akgönül’ün yanı sıra distribütörlüğü yapılan firmaların yöneticileri ile iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.
Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ayrıca geçen yıl yaşamını yitiren merhume Meryem Akgönül ve ahirete göçen aile büyükleri için Mevlîd-i Şerif okutuldu.
Akgönül Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Akgönül; 1979 yılından beri toptancılık sektöründe bulunduklarını anımsatarak, hâlen Tamek, Bifa, Sagra, Can Bebe, Yayla Bakliyat, Berrak Makarna, Balparmak, Türkoğlu Zeytin, Kırlangıç ve Komili Yağları Bölge Distribütörü olarak Çorum’un yanı sıra çevre il ve ilçelere hizmet verdiklerini söyledi.
Düzenledikleri geleneksel iftar yemeğinde iş ortakları, firma çalışanları ve dostlarıyla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamil Akgönül, tüm müşterilerinin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.



(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim