Ramazan Bayramı öncesi UETD Belçika Genk Şubesi tarafından Çorum’da 250 yetim ve öksüz çocuğa giysi yardımında bulunuldu.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı Kale Mahallesi Teşkilatı tarafından organize edilen yardım projesi nedeniyle UETD Belçika Genk Şubesi yöneticileri Hanoğlu Konağı’nda düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Çorum Sosyal Proje ve Etüt Müdürü Seyfettin Zengin, UETD Belçika Genk Şubesi Başkanı Fikriye Ayrancı, Genel Koordinatör Celal Keper, Genel Sekreter Fatma Kalkan, Muhasib Nurcan Yücel, Halkla İlişkiler Sorumlusu Nuzbiye Çifci, AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı Kale Mahallesi Teşkilat Başkanı Murat Ayrancı, Başkan Vekili Tuncay Giraz ve yönetim kurulu katıldı.

Ayrancı, UETD’nin Avrupa’da en büyük dernek olduğuna dikkat çekerek, yapmış oldukları faaliyetlerle takdirle karşılandıklarını söyledi. Kendilerinin yardım derneği olmadığını fakat bu yıl yapmış oldukları faaliyetle bayram öncesi yetim çocukları sevindirmek istediklerini dile getiren Ayrancı, Çorum ile Yozgat’ta belirlenen 500 yetim ve öksüz çocuğa giysi yardımında bulunarak onları sevindirdiklerini söyledi.

PROJEDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise Çorum’a gelerek yetim çocukları sevindirdikleri için UETD Belçika Genk Şubesi Başkanı Fikriye Ayrancı ve yönetimine teşekkür etti.

Projenin eksiksiz ve kusursuz yapılması için AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı Kale Mahalle Teşkilatı’nın yoğun çaba sarf ettiğini de dile getiren Akar, “Ramazan Bayramı öncesi böyle bir projenin hayata geçirilmesi bizleri sevindirdi. Proje de emeği geçen gece gündüz çalışıp yetim çocuklarımızın yanında olan Kale Mahallesi Teşkilat Başkanı Murat Ayrancı ve yönetimine de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Toplantıda ayrıca UETD Belçika Genk Şubesi Başkanı Fikriye Ayrancı tarafından projeye verdikleri desteklerinden dolayı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı Kale Mahallesi Teşkilat Başkanı Murat Ayrancı’ya teşekkür plaketi verildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim