Hitit Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faruk Yamaner, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes Suiçmez ile bazı akademisyenler ve üniversite öğrencileri, İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek polislere destek verdi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Emniyet Müdür Vekili Selçuk Erdoğan Aras ile görevli polislerle görüşerek taziye dileklerini ileten akademisyen ve öğrenciler hain saldırıyı kınayarak şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.
Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Faruk Yamaner, “Başımız sağolsun. Üniversite ve üniversite gençliği olarak her zaman arkanızdayız. Yanınızdayız. Destekçiniz. Allah böyle bir acı daha göstermesin. Polislik zor bir meslek. Herkesin canı, namusu, emniyeti sizin sorumluluğunuzda. Zor bir süreç içimiz kan ağlıyor. Mutlaka bunun hesabı sorulacaktır. Bunlar bizim birlik ve dirliğimizi bozamayacaklar. Daha çok kenetleniyoruz” dedi.
İl Emniyet Müdür Vekili Selçuk Erdoğan, “Gençlerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. En küçüğündün en büyüğüne kadar öğrencilerimizle görüşme halindeyiz. Sizlerde öğrencilerimize kendi dilinizle konuşup görüştükten sonra onlara sahip çıktığımızı göstermesini istiyoruz. Şuan bunu tüm üniversitelerde rektörlerimizin, hocalarımızın gerçekleştirdiğini görüyoruz” ifadelerini kullandı.
Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes Suiçmez de, “Milli birlik ve beraberliğimizin hiçbir zaman bozulmadığını tarihin ta eski çağlarından bugüne kadar geldiğimiz tüm süreçlerde gördük. Bu tür olaylar Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaz aksine perçinleştirir. 15 Temmuz kalkışması ve diğer olaylarda bunu gördük. Mlletimiziden eminimiz. Allah böyle şeşyler bir daha yaşatmasın. Milli birlik ve bütünlüğümüzden taviz vermeden bu yolda taviz vermeden her türlü fedakarlığa her zaman hazırız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim