Parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısında bu teşkilatın destan yazdığını ve 24 Haziran’da da 4-0 yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Karadağ, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tabana önem verdiğini gösterdiğini belirterek teşkilatlara başvuranlardan 5 Çorumlunun sıralamaya girdiğini belirtti.

İlk sırada Ahmet Sami Ceylan, ikinci sırada Oğuzhan Kaya, üçüncü sırada Erol Kavuncu ve dördüncü sırada Serap Yıldırım’ın yer aldığını anlatan Karadağ, Murat Yıldırım’ın da Ankara’da seçilebileceği bir sırada yer aldığını vurguladı.

Tabanın nabzını tutarak parti yönetimine gerekli bilgileri ilettiklerini söyleyen Karadağ, demokratik bir belirleme olduğunu diğer partilerdeki gibi kavga ve kırgınlıkların yaşandığı bir süreç geçirmediklerini söyledi. Tabanda görev yapan insanların hassasiyetini bilen ve teşkilat ile uyum içerisinde çalışabilecek bir liste oluşturulduğunu söyleyen Karadağ, artık 24 saat çalışmaya devam edeceklerini hedeflerinin Cumhurbaşkanını seçmek ve milletvekilliğinde de 4-0 elde etmek olduğunu vurguladı. Karadağ, listede yer almayan Salim Uslu ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a da teşekkür etti(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim