Atatürk Spor Salonu’nda Cumartesi günü gerçekleştirilen toplantıya Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti Genel Merkez Çorum İl Koordinatörü, 22 ve 23. Dönem Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Mehmet Karadağ, eski milletvekilleri Murat Yıldırım, Ali Yüksel Kavuştu, Cahit Bağcı, Ahmet Aydoğmuş, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı.

Büyük bir coşkuya sahne olan toplantıda divan heyeti; İl Başkan Yardımcısı ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Eyüp Arslan Başkanlığı’nda İl Başkan Yardımcısı Sümeyye Esenyel, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse’den oluştu.

Divan Başkanı Eyüp Arslan’ın konuşmasıyla başlayan toplantıda ilk olarak İl Başkanı Mehmet Karadağ kürsüye geldi. Konuşmasında Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’a övgüler yağdıran İl Başkanı Karadağ, teşkilat olarak günlerdir bu toplantıyı beklediklerini ifade ederek, böylesi bir manzaranın ortaya çıkmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Karadağ’ın konuşmasının ardından yoğun alkış ve tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Ataş’ın konuşmasının ardından milletvekilleri, belediye başkanı ve teşkilat başkanları kürsüye gelerek hep birlikte partilileri selamladılar. (Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim