Piknikli toplantıya Ak Parti Genel Merkez Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse’nin yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

İlk olarak kürsüye gelen Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, çalışkan ve özverili yapısıyla öne çıkan Çorum teşkilatlarının 16 Nisan Referandumu’nda tarihî bir sonuç aldığını belirterek, tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti Genel Başkanlığı’na dönmesinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Karadağ, “Çorum teşkilatları olarak geçtiğimiz Pazar günü yapılan bu kongreye 3500 kişiyle katılım sağladık. Sayın Erdoğan’ı canlı veya televizyondan görmek fark etmiyor, her ikisi de bize büyük şevk veriyor.” ifadelerini kullandı.

Ardından sırasıyla söz alan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir de tüm teşkilat üyelerine başarılı çalışmalarından ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise teşkilat denilen yapının sadece il ve ilçe başkanlarından ibaret olmadığına dikkat çekerek, “Teşkilat denilen yapı, bir bütündür. Biz de Belediye olarak bu yapının içerisinde görev sınırlarımız ölçüsünde partililerimizle birlikte oluyoruz.” dedi. Başkan Külcü, Belediye olarak Ramazan ayını dolu dolu geçireceklerini sözlerine ekledi.

Son olarak kürsüye davet edilen Ak Parti Genel Merkez Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım ise “Öncesini pek bilmiyorum ancak ben bu ilin koordinatörü olduktan sonra Çorum toparlandı. Tüm teşkilat olarak referandumda da yüzümüzü Ankara’da ağarttınız. Teşkilatların zaman zaman bu piknikte olduğu gibi ödüllendirilmesi lâzım. Üstelik bu tür pikniklerin 5 yılda bir değil, daha sık yapmalıyız.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Teşkilat Yöneticileri, Ramazan ayında gerçekleştirilmesi plânlanan çalışmaların mahalle programını yaptıktan sonra Çatak’tan ayrıldılar.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim