Dün Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AKP Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, eski Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Başkan Vekili Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’ın yanı sıra ilçe belediye başkanları, başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkan Vekili Yusuf Ahlatcı, 31 Mart’ta Çorum Merkez’in yanı sıra 13 ilçe ve 2 beldenin tamamını kazanmak hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, “Ak Parti’nin belediyecilik anlayışı, Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışıdır. Bunun özü halka hizmet, Hakk’a hizmettir. Amacımız Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu gönül belediyeciliğini Çorum ve ilçelerinde de layıkıyla yerine getirmektir. Bunun için hedefimiz Çorum’da 16’da 16’dır.” diye konuştu.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da Çorum’un her seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu belirterek, “Her seçimden başarı olarak çıktık ve bir önceki seçimden kat ve kat fazla oy oranı ile başarı sağladık. 31 Mart gecesi de yine aynı şekilde oylarımız artırarak Çorum’da tüm belediyeleri alacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından 16 belediye başkan adayı, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tarafından tek tek anons edilerek, salondakilere tanıtıldı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim