Ziyarete, AK Parti Çorum Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit, Park ve Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin, Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı ve Hak-İş İl Başkanı Mustafa Köroğlu ve daire amirleri katıldı.

AK Parti Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan ülkede huzur ortamının devam etmesi için seçimlerde mutlak suretle doğru tercih yapmalarını istedi. Muhalefet partisine de göndermeler yapan Ahmet Sami Ceylan, muhalefetin yaptıklarını örneklerle anlattı.

Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü ziyaret eden Belediye Başkanı Zeki Gül personelin Ramazan Bayramını tebrik etti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yoğun tempo ile çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Başkan Gül “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz çok yoğun şekilde çalışıyor. Biz sizlerin çalışmalarından son derece memnunuz. Bayramlarınızı tebrik ediyor. 24 Haziran’da vereceğiniz kararın çok önemli olduğunu hatırlatmak istiyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim