Partililerin büyük ilgi gösterdiği bayramlaşma programında, 1 Kasım seçimlerine yönelik yapılacak olan çalışmalar da ele alındı.
Parti binasında düzenlenen programa AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu, İlksen Ceritoğlu Kurt, Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekirolu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, AK Parti Çorum milletvekili adayları Ahmet Sami Ceylan ve Bekir Horoz, ilçe ve belediye başkanları ile partililer katıldı. Türbe ziyaretinin ardından AK Partililer il başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, iki bayramı bir arada yaşadıklarını belirterek, 1 Kasım'da da yeni bir bayramı yaşayacaklarını söyledi.
7 Haziran seçimlerinde Türk milletinin AK Parti'yi bir ders verdiğini, bu dersi, bu mesajı aldıklarını, 1 Kasım seçimlerine var güçleriyle asılacaklarını bildiren Bekiroğlu, “Çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizin etrafı yangın çemberine döndü. Bu zorlu süreçte kenetlenerek Türkiye'yi yeniden istikrara, huzura kavuşturacağız, tek başımıza iktidar olacağız" dedi.
Bekiroğlu, "Kurban Allah'a yaklaşmaktır, yakınlaşmadır, cömertliktir, paylaşmaktır, yoksulları sevindirmektir, teslimiyettir, fedakârlıktır" diyerek tüm partililerin ve Çorum halkının bayramını kutladı.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim