Bayramın ikinci günü AKP İl Binası’nda gerçekleştirilen törene Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AKP İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, bazı AKP İl Genel Meclisi üyeleri, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Törende ilk söz alan AKP İl Başkanı Mehmet Karadağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin huzurlu bir bayram yaşadığını belirterek, “Bu huzur ve sükûn ortamının sürekli olmasını diliyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diğer İslâm ülkelerinde de huzur ortamının oluşması için elinden gelen gayreti gösterdiğini kaydeden İl Başkanı Karadağ, Ramazan Bayramı’nın ülkemiz ve tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diledi.

AKP Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise Ramazan ayında seçim çalışması yapar gibi çalıştıklarını belirterek, “Ben, yaptığımız hizmetlerden dolayı elimizi öpmeye kalkışan vatandaşlarımızı görünce hamdediyorum. Ben bu partide ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile siyaset yaptığıma hamdediyorum.” ifadelerini kullandı.

Akar ayrıca tüm Çorum halkının, Türkiye’nin ve İslâm âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim