MÜSİAD Şube Başkanı Mücahid Ahmet Köksal ile görüşen AK Parti Genel Merkez yöneticileri, derneğin çalışmalarıyla ilgili istişarelerde bulundu.
MÜSİAD Çorum Şubesi’nin başarılı çalışmalara imza attığını dile getiren AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Çorum iş dünyasının önünü açacak ve yeni ufuklar kazandıracak projeleri hayata geçirmede MÜSİAD’ın lokomotif görevi gördüğünü belirterek 15 Temmuz sürecinde yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.
MÜSİAD’ın Çorum Şubesi Kurucu Başkanı olan AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu’nun MÜSİAD’ı Çorum’a kazandırmadaki gayretini de tebrik eden Turan, şube başkanı Mücahid Ahmet Köksal’a çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretlerinden dolayı AK Parti yöneticilerine teşekkür eden Mücahid Ahmet Köksal ise MÜSİAD’ın Çorum ve ülke ekonomisine katkı yapmak adına çalıştığını ve bu amaçla yeni projeler geliştirdiğini aktararak, “Bu hedeflerimiz doğrultusunda toplumun tüm kesimleriyle işbirliği yapıyoruz” dedi.
Ziyaret sonrasında MÜSİAD Şube Başkanı Mücahid Ahmet Köksal, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan’a Çorum Saat Kulesi maketi hediye etti.
Editör: TE Bilisim