Ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti Sosyal İşler Başkanı Gülay Malatyalı, düzenli olarak gerçekleştirecekleri ziyaretlerin ilkini Sevgi Evleri’ne yaptıklarını ifade etti.

Çocukların kaldıkları evler hakkında bilgi alan Malatyalı ve beraberindekiler daha sonra çocukların kaldıkları sevgi evlerini gezerek, çocuklara hediyeler verdi.

Mutlu bir nesil yetişmesini istediklerini ifade eden AK Parti Sosyal İşler Başkanı Gülay Malatyalı,  çocukların tek ihtiyacının mutlu bir yuva içerisinde güvenle yetişmeleri sevginin ve huzurunun olduğu bir ortam olduğunu dile getirdi.

Sosyal Politikalar Başkanı Gülay Malatyalı’nın düzenlediği programa Tanıtım ve Medya Başkanı Sümeyye Esenyel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Ertekin, Güzide Kürkçü, Adife Kanar, Gülay Yağmur, Aslı Bayram, Gamze Değirmenci, İlknur Galatalı ve Güleser Ölçer katıldı.

Partililer sevgi evlerinin ardından huzurevini de ziyaret ederek yaşlılarla ilgilendi. AK Parti  İl Yönetim Kurulu Üyeleri olarak huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etmek, yöneticilerin varsa sıkıntılarını dinlemek ve sorunlarını çözmek için ziyarette bulunduklarını anlattı.

Yaşlıların sorunlarının çözümü ve toplumda hak ettikleri yerleri almaları konusunda sadece devletin değil, gönüllü kuruluşların da katkılarının olması gerektiğini belirten Malatyalı “Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık ve vatandaşlık görevimizdir. Huzurevi ziyaretimiz esnasında yaşlı kişilerin bizden bekledikleri tek şey oturup onları dinlememiz ve onlarla karşılıklı olarak sohbet etmemiz" diye konuştu.

(Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim