Kampanya hakkında bilgilendirme yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, kampanya kapsamında SMS ile #AKKadınHalep yazarak 2868’e gönderilecek olan SMS’lerle Halep için vatandaşların 10 lira bağışlamış olacağını belirtti. AK Parti İl Başkanlığı Kadın Kolları’na getirilecek bot, mont, atkı, eldiven, bebek bezi, bebek maması, battaniye gibi yardımların da yine Halep’teki ihtiyaç sahiplerine gönderileceğini belirten Demir, bankaların Kızılay hesabına Halep için açılan hesaplara yapılacak yardımlarla da yine Halep’e kardeşlik elinin uzatılabileceğini dile getirdi.

Meryem Demir, “Yardım kampanyasına son katılım tarihi 26 Aralıktır.

Savaşların ortasında geçmişi çalınan çocukların geleceği olabilmek istiyoruz. Onlara uzanan bir elin olduğunu görmeleri için onları yalnız bırakmamayı umut ediyoruz.  Savaşların kan ve gözyaşı ile kirlettiği dünyanın çocuk gülüşleri ile dolması için el ele vererek çocuklara umut oluyoruz.  Sokaklarına bombalar düşmüş harabe binalar arasında gelecek korkusu yaşayan çocukların gözünden bakıp yaşadıkları korkuları yenebilmeleri için destek olmak istiyoruz.

AK Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatları tarafından gerçekleştirilen Halep’e yardım kampanyasına tüm hayırsever Çorumlu hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim