İlk olarak Osmancık Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden milletvekili adayı Bekir Horuz, başhekim Yüksel Yücel ile görüştü. Horuz, daha sonra yatan hastaları da ziyaret etti. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Horuz, onlarla sohbet ederek bir taleplerinin olup, olmadığını sordu.
AK Parti iktidarı ile birlikte Çorum’da sağlık hizmetlerindeki çıtanın her geçen yıl yükseldiğini dile getiren Horuz, bu alanda yapılan reformlarla artık Türkiye’nin dünyada örnek alındığını belirtti. Hastane çalışanlarıyla da görüşen Horuz, özveriyle görevlerini ifa eden tüm sağlık personeline de teşekkür etti.
Horuz, daha sonra İlçe emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim Esmek’e yeni görevinde başarılar dileyen Horuz, ilçede huzur ve asayişin sağlanmasında verdikleri katkılardan dolayı polis teşkilatına teşekkür etti.
Horuz, son olarak parti yöneticileri ile birlikte ilçede yayın yapan gazeteleri ziyaret etti. Gazetecilerle bir araya gelen Horuz, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Cumhuriyet Halt Partisi’nin bugüne kadar muhalefet yapmaktan proje üretemediğini savunan Horuz, CHP’nin Türkiye’ye katabileceği hiçbir şeyinin bulunmadığını söyledi. MHP’nin ise terör olaylarını siyasi malzeme yaptığını öne süren Horuz, son teröristte etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelenin devam edeceğini vurguladı. Horuz, terör örgütü PKK ile arasına mesafe koyamayan HDP’nin ise bir kısım çevreler tarafından cici çocuk gibi gösterilmeye çalışıldığına dikkat çekti.
Türkiye’nin AK Parti iktidarına ihtiyacının olduğunu dile getiren Horuz, “Türkiye’de koalisyonlar olursa, direksiyonda iki kişi olursa biri sağa çekip biri sola çektiği için kazalar yaşanıyor. Türkiye her zaman tek başına iktidarlar döneminde yatırımlar aldı. İstikrar ve güven ortamının devam etmesi için AK Parti iktidarına ihtiyaç var” dedi.
2001 yılında AK Partiden siyasete atıldığını ve bugüne kadar parti kademelerinde çeşitli görevlerde bulunduğunu anlatan Horuz, “AK Partinin başarısı için ne görev verildiyse onu yaptım. Teşkilatların içerisinden geldim. Buraya piyango ile gelmedim. Bu memleket, bu vatan bizim. Bu ümmet millet kavgası. Yapmamız gereken bir şeyler varsa bunları yapmamız lazım. Benim için sıralama önemli değil. Siyaset uzun soluklu bir iş. Seçilsem de, seçilmesem de her zaman kapım halkımıza açık olacak” ifadelerini kullandı.
(İHA)
Editör: TE Bilisim