AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım’ın öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretlere AK Parti Genel Merkezi'nde başlandı. Genel Merkez’de Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Yıldırım ve ekibini Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı/Teşkilat Başkanı İsa Sinan Göktaş ve Genel Merkez Gençlik Kolları 3. Bölge Teşkilat Birim Koordinatörü Furkan Leventoğlu karşıladılar.
Teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirme ve tanışma süreci ile geçen toplantı sonrası Yıldırım, Çorum gençliğinin projelerini ve gelecekteki hedeflerini anlatarak kendi teşkilatını tanıttı. Genel Merkezde ziyaretlerine devam eden Çorum İl Gençlik Kolları, kahvaltı programından sonra Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ile bir araya geldi.
Ecertaş’a hayırlı olsun dileklerini ileten Çorum İl Gençlik Kolları başkana hediyelerini takdim ettiler. Başkanı ile tanışma imkanı bulan Çorum İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları ve ilçe başkanları, memnuniyetlerini dile getirerek Ecertaş’a teşekkür ettiler. İl Gençlik Kolları daha sonra Geçmiş Dönem AK Parti Çorum Milletvekili Genel Merkez Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Dr. Cahit Bağcı’yı ziyaret ettiler.
Bağcı ile sohbet etme imkanı bulan İl Gençlik Kolları ekibi, gelecekteki projeler ve Ekonomi İşler biriminin çalışmaları hakkında bilgi alma imkanı buldu. Genel Merkez ziyaretlerini burada noktalayan İl Gençlik Kolları, Beştepe Millet Camii ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni ziyaret ettiler. Gençler, ziyaretleri sürecinde Millet Camii ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin Ankara’ya katmış olduğu güzellikleri inceleme fırsatı buldular. Ziyaretlerinin öğleden sonraki kısmını ise TBMM ve AK Parti Çorum Milletvekillerine ayıran İl Gençlik Kolları, Meclise geçerek ziyaretlerin devam ettirdi.
AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Ankara ziyaretine İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları İsmail Köylüoğulları, Lütfi Alkan, Yunus Emre Özdemir, Talha Keleş, Onur Sağlam, Kerep Ölçer, İbrahim Kekeç, Seydi Yağlı, Kazım Öztaş, İl Liseler Başkanı Melih Ürgen, Alaca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Çağlar, Bayat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kaymaz, Dodurga İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emrah Sarıgöz, İskilip İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aslan Sağlam, Kargı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şerafettin Küçükdingil, Oğuzlar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Karabıyık, Ortaköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Küçükispir, Osmancık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Arslan, Sungurlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Atalay ve ilçe ÜNİAK başkanları katıldılar.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim