Ulu Cami’deki mevlid-i şerife AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekilleri Cahit Bağcı ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti Çorum İl Başkanı Bekiroğlu, yaptığı konuşmada, "Partimizin kuruluşundan bu zamana kadar görev alıp hakkın rahmetine kavuşan ile son dönemde hunharca şehit edilen değerli vatan bekçisi güvenlik güçlerimizin ruhlarına yad ettik. Merkez ve 14 ilçemizde mevlid-i şerif ove hatmi şerif okuma kararı aldık. 12 Ağustos 2015'te kurulan AK Parti’nin kuruluş yıldönümünü bu şekilde kutlayalım istedik. Allah herkesten razı olsun" dedi.
AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu ise,"Okunan dualarımız ve hatmi şeriflerimizin yüzü suyu hürmetine Rabbim inşallah Türkiye'mize, Çorum'umuza hayırlara vesile olan kararların verilmesi ve daha mutlu günlerde evlatlarımızla, polislerimizle ve askerlerimizle tek vücut olarak birlik beraberlik içinde iyi günlerde iyi görevler yapmayı bize nasip etsin diyorum” diye konuştu.
(İHA)

Editör: TE Bilisim