Toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Milletvekili Adayları Erol Kavuncu, Serap Yıldırım, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları ve partililer katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, çalışmaların iyi gittiğini ve Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlerden yine zaferle çıkacaklarını dile getirdi. AK Parti il teşkilatı olarak geçmişte milletvekilliği yapanlar, yapacak olanlar ve adaylarla birlikte çalıştıklarını ve başarının altındaki sırrın da bu olduğunu anlatan Karadağ, davaya bağlılık konusunda ayrı gayrı bulunmadığını ve herkesin tüm gücü ile hizmet ettiğini anlattı.

Tam bir aile hukuku çerçevesinde Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu AK Parti yolunda gecelerini gündüze katarak çalıştıklarını ifade eden Karadağ, “Çorum’da yapılan anketlerde partimizin güzel yerlerde olduğunu görüyoruz. Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları yine destan yazmaya Pazar gününden itibaren devam edecek” dedi.

Karadağ, konuşmasında oyunu başka bir ilde kullanacak olanların kendilerine başvurması durumunda bilet konusunda yardımcı olduklarını da ifade etti.

AK Parti SKM Başkanı Eyüp Arslan da seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Sandık müşahitleri ve sandık kurulu üyelerine gereken eğitimlerin verileceğini belirten Arslan, seçmenlerin verdiği oya sahip çıkacaklarını ve kurulan seçim ordusu sayesinde 24 Haziran seçimlerini başarıyla geçireceklerini ifade etti.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise toplumda bir algı oluşturulmak istendiğini kaydederek, “Oyumuz Tayyip beye ama seçimlerde başkasına vereceğiz” şeklinde bir algı oluşturulmak istendiğini bu tuzağa kimsenin düşmemesi gerektiğini dile getirdi. Bu seçimin diğer seçimlerden daha önemli olduğunu belirten Uslu, “Baki olan davadır biz geçiciyiz. Gayretlerimiz 4 milletvekili çıkarmak yönünde olacak. Benim vekil olmam şart değil, her türlü göreve hazırım” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ da milletvekili olmasa da Salim Uslu’yu bakan olarak görmek istediklerini belirtti. (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim