AK Parti Esnaflık ve Ahilik Komisyonu Başkanı Aziz Mustafa Kılıçarslan ve Komisyon üyeleri Şahin Yıldız, Yasin Turan ve Kazım Sırımsı, ÇESOB’u ziyaretinde Birlik Başkanı Yalçın Kılıç’la bir süre görüşerek, komisyonun yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi verdiler.

Komisyon olarak esnaf ziyaretlerinin yanı sıra esnaf odası başkanları ile sık sık bir araya geleceklerini, esnafın içerisinde bulunduğu sorunları ve çözüm önerilerini görüşerek, fikir alışverişinde bulunacaklarını ifade eden Komisyon Başkanı Mustafa Aziz Kılıçarslan, kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı Başkan Kılıç’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Kılıç ise, esnaf ve sanatkarın her zaman devletin yanında olduğunu ifade ederek, devletin de son günlerde çıkardığı kanunlarla esnaf ve sanatkara verdiği değeri bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi. Sicil affı başta olmak üzere KOSGEB’in sunduğu sıfır faizli kredi ve işsizlik fonu için tekrar teşekkür eden Kılıç, esnaf ve sanatkarın yaşatıldığı sürece ülkenin kalkınmasının daha hızlı süreceğinin altını çizdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim