AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz yeni görevine başladıktan sonra bölgedeki illeri ziyaret ederek yerel yöneticilerle buluştu. Bu kapsamda önceki gün ilimize gelen AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Başkanı Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı ve Çorum Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yardımcıları ve AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ile birlikte AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı Belediye’de ağırladı. Ziyaret sırasında Başkan Aşgın, göreve geldikleri günden bu yana Çorum’da yaptıkları çalışmaları detaylı bir şekilde anlatarak bilgi verdi.

Başkan Aşgın ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından; “AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ı şehrimizde ve belediyemizde misafir ettik. Göreve geldiğimiz günden itibaren kat ettiğimiz yolu ve çalışmalarımızı sunmanın yanı sıra kendisinin engin tecrübelerinden istifade etmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti” görüşünü paylaştı.

Yusuf Ziya Yılmaz daha sonra AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’yı ziyaret etti. AK Parti’nin yeni İl Başkanlığı binasını da gezerek beğenen Yılmaz sonrasında ise Buhara Kültür Merkezi’nde ilimizdeki AK Partili belediye başkanları ile biraraya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya Yılmaz ile birlikte AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Evlüce, AK Partili Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları katıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim