Halk oylamasında sandıktan “evet” çıkması için çalışmalarını yoğunlaştıran Ak Parti, önceki gün Üçtutlar, Ulukavak ve Kunduzhan mahalle teşkilatlarının danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Merkez İlçe Teşkilatı ile mahalle teşkilatları katıldı.

Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Ertuğrul Eren'in başkanlığında yapılan toplantıda; Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Levent Batman, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Biçer, Bünyamin Kılıç ve Üçtutlar Mahalle Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Toker divan heyetinde görev aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, teşkilat olarak referandum için yoğun bir hazırlık çalışması içerisinde olduklarını ifade ederek, referanduma hazır olduklarını söyledi.

Ak Parti teşkilatlarının 16 Nisan'da yeni bir tarih yazacağını kaydeden Akar, referandumda "Evet" kararının çıkması ile birlikte Türkiye'nin belirlediği hedeflere koşar adım ulaşacağını dile getirdi.

Konuşmasının devamında CHP’yi eleştiren Akar, “Bazı CHP'li arkadaşlar, ‘Bizi neden PKK'lılarla aynı kefeye koyuyorsunuz’ diye soruyor. Biz onları PKK'lılarla aynı kefeye koymuyoruz, onlar kendileri PKK'lılarla aynı safta yer alıyor” diye konuştu.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim