31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri ile ilgili olarak aday parti genel merkezinin başlattığı sürecin devam ettiğini belirten İl Başkanı Karadağ, Çorum’da da il belediye başkanı adaylığı sürecinin tamamlandığını, ancak ilçe ve beldeler ile ilgili belediye başkan adaylığı süreci konusunda çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Kurulduğu günden itibaren katıldığı tüm seçimlerden zaferle çıkan AK Parti’den 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden de rekor oyla yine birinci parti olarak çıkacağını ifade eden İl Başkanı Karadağ, güçlük bir yönetim oluşturmak için başkan adayları kadar birlikte görev yapacağı meclislerin de büyük önem taşıdığını vurguladı.

AK Parti’den 31 Mart seçimlerinde il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği için aday adayı olmak isteyenlerin müracaatlarının devam ettiğini hatırlatan Başkan Karadağ, başvuru sürecinin 3 Aralık 2018 tarihinde saat 17.00’de sona ereceğini duyurdu. Memleketin yönetiminde söz sahibi olmak isteyenlerin söz konusu tarihe kadar merkez ve ilçe başkanlıklarına müracaatlarını yapmaları gerektiğini kaydeden İl Başkanı Karadağ, bundan böyle AK Parti çatısı altında şehrimize hizmet etmek isteyen partili-partisiz tüm Çorumluları beklediklerini dile getirdi.

Karadağ, il genel ve belediye meclis üyeliği listesi ve sıralamasının teşkilatlar ve başkan adaylarının yapacağı istişareler neticesinde belirleneceğini de sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim