AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta aday belirleme çalışmaları kapsamında önceki gün Çorum’a geldi. AK Parti İl Başkanlığı’nda Leyla Şahin Usta başkanlığındaki komisyonun tüm gün süren toplantısında 31 Mart seçimleri için Çorum’da Belediye ve İl Genel Meclis üye adayları belirlendi.

Leyla Şahin Usta’nın başkanlık ettiği toplantıya AK Parti Kütahya Milletvekili Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Gençlik Kolları MKYK Üyesi İsmail Sağlam, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur katıldı.

Toplantıda il, ilçe ve belde belediye meclis üyelikleri ve il genel meclis üyelikleri görüşüldü. Toplantının ardından sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalarda ise AK Parti Çorum Teşkilatı’nın 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için belediye ve il genel meclisi üye adaylarının tespit çalışmasının tamamlandığı dile getirildi. Belirlenen isimlerin AK Parti Genel Merkezi’nin onayına sunularak listeye son şeklinin verileceği de öğrenildi.

Toplantının ardından İl Başkanı Ahlatcı, Milletvekilleri Usta ve Erenler ile diğer parti yöneticileri Gazi ve İnönü Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerinde de bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim