Tarihi ziyaret öncesinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ başkanlığında Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, SKM Başkanı Eyüp Arslan ile ilçe ve belediye başkanları ile istişare toplantısı yapıldı.

Büyük Otel’de önceki gün düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Karadağ, Çorum’un 6 yıllık hasretinin 10 Nisan günü yapılacak olan miting ile sona ereceğini bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı en yoğun katılım oranıyla birlikte Çorum’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirten Karadağ, vatandaşları Erdoğan’ın mitingine davet etti.

Ziyaretin netleşmesiyle birlikte SKM’de milletvekilleri ile bir toplantı yaparak acil yapılması gerekenleri belirlediklerini, daha sonra Vali Necmeddin Kılıç ile biraraya geldiklerini ve bu ziyaretin ilimizde büyük bir coşkuya sebebiyet verdiğini söyleyen Mehmet Karadağ, “Çorum’da cumhurbaşkanımızı en yoğun katılımla ağırlamaktan şeref duyacağız. Cumhurbaşkanımız, kurucusu olduğu partinin mensuplarından değil, Çorum’a mal olmuş, parti organik yapısını da aşmış siyasi bir liderdir. Dolayısıyla Çorum’un bütün kesimlerini, 10 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan halka sesleniş programına davet ediyoruz” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim