Sandıkların açılmasının ardından büyük bir heyecanla parti binasının önünde ve içinde bekleyen AK Parti mensupları ilk sonuçların açıklanmaya başladığı 20.00 saatlerinde gelen sonuçların ardından Çorum’u adeta bayram yerine çevirdiler.
Çorum’da TBMM İdare Amiri Salim Uslu başta olmak üzere Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’u TBMM’ye yollayan partililer, 7 Haziran’da 180 binlere düşen oylarını da yeniden 210 bin seviyelerine çıkarmanın sevincini doyasıya yaşadılar.
Resmi olmayan sonuçlara göre Çorum’da açılan sandıkların yüzde 61,6’sının oyunu almayı başaran AK Parti mensupları önce İl Başkanlığı önünde toplanıp sevinç gösterilerinde bulundular. Daha sonra araçlarla sloganlar eşliğinde Gazi ve İnönü Caddesi üzerinde zafer turu atan partililer Saat Kulesi civarında toplandılar. AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan burada partililere teşekkür ederek zaferi kutladılar. Sevinç gösterileri sırasında havai fişeklerin atıldığı da gözlendi.
AK Parti’nin zaferini kutlayan partililerin sevincine ortak oldular. Partililerde Gazi Caddesi’nde araç konvoyu oluşturdu.







(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim