AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, partilerinden milletvekili aday adayı olan isimlerin katılacağı teşkilat temayül yoklamasının bugün gerçekleştirileceğini açıklamıştı.

Partinin resmi sosyal medya hesabından Karadağ imzalı yapılan açıklamada aday adaylığı başvurularının sona erdiği ve Çorum milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan kişilerin ise 39’a ulaştığı bilgisine yer verildi. 39 milletvekili aday adayının 23’ü AK Parti Genel Merkezine 16’sı ise AK Parti İl Başkanlığına başvurusunu yaparken bunlardan 28’i erkek 11’i ise kadın adaylardan oluştu.

Buna kapsamda bugün yapılacak olan temayül yoklamasına başvuruda bulunan mevcut milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile birlikte eski Çorum milletvekili Murat Yıldırım, Ali Osman Kıyak, Bekir Horuz, Cavit Demiral, Ebru Gül Çömüz, Emine Çakmak, Erol Kavuncu, Faruk Özkader, Fatma Çöpür, Fatma İlbars, Habil İlyas Sarıyerli, Harun Uysal, Hasan Hüseyin Demircan, Hatice Dolaşık, Hatice Keser, Leyla Karakaş, Prof. Dr. Lütfi Akça, Mehmet Emre Berk, Mehmet Onan, Mehmet Özyürek, Murat Koçak, Oğuzhan Kaya, Orhan Bozkurt, Özlem Ceylan, Rafet Dilmen, Ramazan Kefilsizoğlu, Resul Partici, Rıza Coşar, Rumi Bekiroğlu, Serap Yıldırım, Serhat Pak, Süleyman Yağlı, Şaban Işık, Ülker Mavral Bulut, Yasir Küçük ve Yunus Ölçer sıralamaya girmek için yarışacak.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim