AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuzcu ile ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Geldi, AK Parti'nin, milleti hizmetle buluşturmaya devam edeceğini söyledi.


Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca şu an 7 bölgede ziyaretlerde bulunduklarını açıklayan Geldi, “Karadeniz bölge sorumlusu olarak 135 büyükşehir, il ve ilçe belediyemize ziyaretlerde bulunacağım. Nüfusu 50 binin üzerindeki büyük ilçelerde anket değerlendirmesi yapıyoruz, kurumsal performanslara bakıyoruz. Belediye hizmetlerini, başkanlarımızın makamlarını yerinde görüyoruz. Yeni hizmetler üretme, çalışmaları daha verimli hale getirme amacıyla bilgi ve tecrübe paylaşımlarında bulunuyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını, ne tür problemlerle karşılaşıldığını görmek ve çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamaktır. İnşallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalar devam edecek. Bizler de bu çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz ”dedi.
Kasım ayı sonu itibarıyla teşkilat gezilerinin tamamlanmasının hedeflendiğini kaydeden Geldi, AK Parti Genel Merkezi’nin yerel yönetimlerle ilgili faaliyetlerinin süreceğini ifade etti.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da, AK Parti teşkilatlarının ve belediyelerinin durağan bir yapıya sahip olmadığını milletinin refah seviyesini artırmak için hem teşkilatlar hem de belediyelerin gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.
AK Belediyecilik ile il ve ilçelerin çehresinin değiştiğini, bunun en güzel örneklerini belediyelerin hayata geçirdiği hizmetler neticesinde gördüklerini belirten Karadağ, millete hizmet için 2001 yılında çıktıkları bu kutlu yürüyüşe yine milletin desteğiyle 16 yıldır devam ettiklerini dile getirdi.


AK Partinin sessiz devrimlerin partisi olduğunu anlatan Karadağ, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ dediği gibi, 16 yıl boyunca ülkemiz, milletimiz, bayrağımız, vatanımız ve ezanımız için onurlu mücadelemizi sürdürüyoruz. AK Parti 15 yıl sonra bugün de aynı aşkla, milletimizin teveccühü ile Türkiye için çalışmalarına devam ediyor.Türkiye’de 15 yıl önce hayal dahi edilemeyen dev projeler AK Parti iktidarları döneminde gerçekleştiriliyor. Milletimiz aynı kararlılıkla ‘Milletin Adamı’ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmaya devam ediyor. AK Parti milletten aldığı güçle her türlü vesayeti, kalkışmaları ve darbeleri bertaraf ederek yine milletin öz güvenini kazandı. En son yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimi de gösteriyor ki; millete tepeden bakan ve efendilik taslayan zihniyete karşı AK Parti, Türkiye’de demokrasinin teminatı oldu” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim