Yrd.Doç.Dr. Mustafa Bilgin moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Erdal Tanas Karagöl, belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, ilçe belediye başkanları ve Ak Parti ilçe teşkilat başkanları katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Erdal Tanas Karagöl’ün teşviği ile güzel çalışmalara imza attıklarını dile getirdi.

Çorumdaki çalışmalarla ilgili bir rapor sunulacağını anlatan Karadağ, yapılacak görüşmelerin ardından tekrar bir değerlendirme fırsatı elde edeceklerini belirtti.

AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Erdal Tanas Karagöl ise konuşmasında hükümetin son 15 yılda gerçekleştirdiği ve memnun eden yatırımlar, bu zamana kadar hükümetin bölgede ne gibi çalışmalar yaptığı, şehirde devam eden ve yatırımın hızlanmasının istendiği projeler neler, yine önümüzdeki dönemde beklenen yatırımlar ve en önemli yatırımlar, projeler neler olmalı gibi konulara açıklık getirmek istediklerini anlattı.

Karagöl, “Çorum’un cazibe merkezi haline gelmesi için neler yapılabilir? Şehir için öncelikler neler gibi konuları araştırıyoruz. Bu araştırmalar 2019 seçimleri için önemli bir girdi olacaktır” dedi.

Öte yandan öğleden sonraki toplantıda da iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin görüşleri alındı.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim