Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum teşkilatında 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında hareketli saatler yaşandı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi aday belirleme çalışmalarını hızlandıran AK Parti’de üst üstte toplantılar yapılmaya başlandı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, sabah saatlerinde ilçe başkanlarıyla biraraya geldi. Karadağ, burada gerek Rize’deki Karadeniz Bölge Toplantısı gerekse Ankara’da katıldığı toplantılarda görüşülen konuları ve alınan kararlarla ilgili teşkilat yöneticilerini bilgilendirdi.

AK Parti yöneticileri daha sonra ise Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölge Koordinatörü Mustafa Açıkgöz’ü ağırladı.

Mustafa Açıkgöz, önce AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile bir süre görüştü. Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ile de görüşen Açıkgöz, ardından ise ilçe başkanlarıyla toplantı yaptı. Açıkgöz, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle de yerel seçim süreci ile ilgili istişarede bulundu.

Mustafa Açıkgöz son olarak parti binasında ilçe başkanları ile bir araya gelerek 31 Mart yerel seçiminde Çorum için izlenecek yol haritası hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Toplantı hakkında sosyal medya hesabından görüşlerini bildiren İl Başkanı Karadağ, “İl Başkanlığımızda Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında teşkilat üyelerimizle istişare toplantılarımıza devam ediyoruz. Büyüyen, gelişen Çorum; güçlü Türkiye için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim