Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 129. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu.

Çorum’dan İl Başkan Vekili Yusuf Ahlatcı, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ile diğer partili yöneticilerin katıldığı toplantıda konuşan Erdoğan, “Ana muhalefet yine naylon poşetlerle sokağa dökülebilir ama biz naylona, naylon poşetlere karşı savaş ilan ettik. Şimdi bu seçimlerde biz bez torbalar ve kenevirden yapılmış olan filelerle meydanlarda olacağız. Milyonlarca bez torba ve fileyi hazırlıyoruz ve bunları bu kampanyada milletimize promosyon olarak dağıtacağız” diye konuştu.

AK Parti’nin her seçimi bir imtihan olarak gördüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kolay imtihan olmaz. AK Parti kurulduğu günden beri sürekli bir imtihan içindedir. Milletimizle irtibatımız seçimden seçime değil, süreklidir, her andır. Millete seçimden seçime giden partilere dikkat edin, hiçbir zaman bulundukları yerin ötesine geçemezler” dedi.

Erdoğan, Türkiye’nin maruz kaldığı kur ve faiz saldırısını anımsatan ve 2018 büyümesinin yine tahminlerin üzerinde olacağını, milli gelirde satın alma paritesine göre 13’üncü olan Türkiye’nin yıl sonunda bir üst sıraya çıkacağını ifade etti. (Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim