Şehitlik ziyaretinde AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, AK Parti İl Genel Meclis Grup Başkanı Nurettin Karaca ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için hayatlarını kaybeder tüm şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Sarıkamış şehitlerinin anısına şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.
AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu, Sarıkamış’ta soğukta donarak şehit olan vatan evlatlarının bir nebzede olsa yaşadıklarını anlamak için pazar gününün soğuğunda şehitlikte bulunduklarını belirterek, “Tarih kitaplarından bazıları 30 bin, bazıları 23 bin Mehmetçiğin donarak şehit olduğunu yazıyor ama özü itibarıyla bu vatan için, bu millet için canını seve seve bir komutanın emriyle belki de öleceğini bilerek, o dağlara kendini vuruyor ve hedefe ulaşamadan Sarıkamış’ta şehadet mertebesine ulaşıyorlar, Bizler Çanakkale zaferinde de gördük, bu topraklar kolay kolay kazanılmadı. Onun için bizler bu topraklarının değerini bilen insanlarız. AK Parti teşkilatı olarak tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim