31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri kapsamında startı geçtiğimiz günlerde Sivas’tan vererek seçim mitinglerine Kastamonu’nun ardından Çorum’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine büyük bir coşkuyla karşılandı. Miting öncesinde ise özellikle Sungurlu, Alaca, İskilip ve Osmancık gibi büyük ilçelerden AK Partililer adeta Çorum merkeze aktı.

ÖZKAN’DAN TEŞEKKÜR

AK Parti’nin Çorum mitingine Sungurlu’dan Belediye Başkan Adayı İlyas Özkan, İlçe Başkanı Metin Özsarı, Kadın Kolları Başkanı Hamide Uzun, Gençlik Kolları Başkanı Rıfat Sarıyerli ve yüzlerce vatandaş katıldı. İlçeden mitinge sağlanan katılım Başkan adayı Özkan’ı da memnun etti.

AK Parti Sungurlu Belediye Başkan Adayı İlyas Özkan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen mitingde bizleri yalnız bırakmayıp, alana gelip desteklerini esirgemeyen başta kadınlarımız, ilçe yönetimiz ve gençlik kollarımız olmak üzere tüm partili vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” görüşüne yer verdi.

ALACA’DAN KONVOY

AK Parti’nin Çorum mitingine Alacalılar da büyük ilgi gösterdi. Sabah saatlerinde Alaca İlçe Teşkilatı önünde toplanan ve konvoyla Çorum’a hareket eden Alacalılar miting alanında yerini aldı. Alaca’dan mitinge İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, belediye yöneticileri, Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şaltu, İlçe Yönetim Kurulu, Gençlik ve Kadın Kolları, belediye ve il genel meclisi üyeleriyle birlikte çok sayıda partilinin yanı sıra sivil toplam kuruluşlarının yöneticileri de iştirak etti.

OSMANCIK’TAN DA KİTLESEL KATILIM

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın Çorum’da düzenlediği mitinge Osmancık’tan da kitlesel bir katılım sağlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşmak isteyen Osmancık halkı da günler öncesinden hazırlıklar yaptı. İlçe merkezinde toplanan vatandaşlar, Osmancık Belediyesi ve AK Parti Teşkilatı tarafından kaldırılan araçlarla mitinge geldi.

Mitingde AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, Belediye yöneticileri, Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel, İlçe Yönetim Kurulu, Gençlik ve Kadın Kolları, belediye ve il genel meclisi üyeleri de yerini aldı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim