Hemşireliğin şefkat ve sabır ile yapılan profesyonel ve bir o kadar da kutsal bir meslek olduğunu dile getiren Ceritoğlu, “Hemşirelik mesleğindeki başarının temelinde sevgi ve saygı yatar çünkü hemşireler hiçbir ayrım gözetmeksizin bireylere ve topluma sağlığını kazandırmak için çalışır, bunun yanında yardıma muhtaç insanlara da hizmet eder. En zor zamanlarda acıları dindirip, güler yüzleriyle gönüllere su serpen hemşirelerimiz, çalışkanlıkları ve fedakârlıklarıyla insan yaşamı için çok önemli olan bu mesleği en zor şartlar altında dahi layığıyla icra etmektedirler. Büyük bir özveriyle hayatlarını insan sağlığına adamış olan kıymetli hemşirelerimizin Hemşireler Gününü en içten duygularımla kutluyor, çalışma hayatlarında başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HASTALARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Hemşirelik Haftası nedeniyle hemşireleri ziyaret eden Ceritoğlu, daha sonra yatan hastaları da ziyaret etti. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Ceritoğlu, onlarla sohbet ederek bir taleplerinin olup, olmadığını sordu.
Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin her geçen gün sağlık hizmetlerinde çıtayı yükselttiğini belirten Ceritoğlu, sağlık hizmetlerinde Çorum’un tercih edilir bir konuma gelmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.
Ceritoğlu, özveriyle görevlerini ifa eden tüm sağlık personeline teşekkür etti.


Editör: TE Bilisim