AK Parti Çorum Milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmalarına esnaf ziyareti ile devam ediyor. Sungurlu’da esnafı ziyaret eden Ceritoğlu ilçe halkının sorunlarını dinledi.
Allah kısmet ederse 7 Haziran’da mecliste olacağım ve orada esnafın ve sanatkarın temsilcisi olacağını belirten İlksen Ceritoğlu, "AK Parti ile esnaf ve sanatkarımız rahat bir nefes almıştır. Faiz oranları düşmüş, yatırımlar artmış, esnaf ve sanatkarımız işlerini büyütmeye başlamıştır. İnşallah 7 Haziran’dan sonra da esnafımıza daha geniş imkanlar sunacağız” diye konuştu.
Seçmenin AK Parti’ye olan ilgi ve güvenlerinin arttığını gördüklerini ifade eden Milletvekili adayı Ceritoğlu, Ak Parti’nin yıllardır oylarını artıran bir parti olduğunu, bu seçimde de AK Parti’nin Çorum’dan 4 milletvekili çıkarabileceğinin görülmekte olduğunu söyledi.
Ceritoğlu, kendilerinin de bu ilgi ve güvene layık olmak için yoğun bir çalışma yürüttüklerini, bütün ilçe ve köylerde çalışma yaptıklarını belirtti.
İlçedeki yerel gazeteleri de ziyaret eden Kurt, yerel gazetelerin seçim çalışmalarına gereği gibi yer vermelerinden memnuniyet duyduklarını kaydetti.
Editör: TE Bilisim