Pikniğe; Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Mesut Ceylan, Adem Oğuzhan Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ve mahalle teşkilatları katıldı.
Halat Çekme, çuvalla yürüme, yumurta taşıma ve yoğurt yeme gibi yarışmaların yapıldığı piknikte eğlenceli dakikalar yaşandı.
Merkez ilçe teşkilatı olarak bir buçuk yıldır beraber çalıştıklarını belirten Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, merkez ilçe yönetimi ve mahalle teşkilatlarının birlikte çalışarak 7 Haziran ve 1 Kasım’da yapılan genel seçimlerini başarılı bir şekilde atlattıklarını vurguladı.
Merkez İlçe ve mahalle teşkilatları olarak kendilerine verilen görevleri başarı ile yerine getirdiklerini vurgulayan Anaç, en son üye güncellemesi çalışmalarında 55 bin üyenin güncellenmesinin pikniğe katılanlar tarafından yapılarak, büyük bir başarıya imza atıldığını kaydetti.
Yağan yağmurdan dolayı bereketli ve unutulmayacak bir gün geçirdiklerini kaydeden Anaç, yaşadıkları yoğun tempo sonunda 14 mahalle teşkilatları ile yönetim kurulu üyelerini bir araya getirerek, bir birliktelik oluşturmak, stres atmak ve ufak çapta ödüllendirmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.



Amaçlarının teşkilatları bir araya getirerek bir birliktelik sağlamak olduğunu vurgulayan Anaç, “Bu organizasyon içerisinde eğlenmek amacıyla bazı yarışmalar yapıyoruz, bizim bu araya gelmemizde birlikteliğin oluşmasında katkı sağlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Bu tür organizasyonların teşkilatların bir biri ile kaynaşmasını sağlayan bir etkinlik olduğunu belirten İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, her zaman teşkilatların yanında olduklarını ifade etti.
Bu tür organizasyonların sık sık yapılmasını isteyen Bekiroğlu, ekranlarda her zaman kendileri olsa da başarıların arkasında aslında teşkilatların olduğunu açıkladı.
Merkez İlçe Teşkilatları ile birlikte olmaktan son derece memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 7 Haziran ve 1 Kasım’da yapılan genel seçimlerde bu pikniğe katılan teşkilat mensupları ile birlikte başarılara imza attıklarının altını çizdi.
Teşkilatların içinden gelen birisi olduğunu vurgulayan Külcü, yapılan başarılı işleri ve kazanılan seçimleri il yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle teşkilatları olarak hep birlikte başardıklarını belirterek Ak Parti Milletin sinesinde kuruldu.
“AK Parti milletin partisidir, AK Parti, milletin ta kendisidir. AK Parti, bir tabela partisi değildir" dedi.
Yapılan konuşmaların sonunda yarışmalarda başarılı olanlara çeşitli hediyeler takdim edildi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim